HEM KONTAKT FORMAT FÖRDELAR FUNKTION
VANLIGA FRÅGOR MANUAL
KUNDCASE

Fördelar med 4-impact

4-IMPACT HAR UTVECKLAT EN UNIK PATENTERAD BILDVÄXLARE SOM BRYTER NY MARK FÖR EXPONERING AV TRYCKTA BILDER

4-impacts bildväxlare skapar nya vägar att kommunicera ditt budskap. Ytor som tidigare inte gick att använda för aktiv marknadsföring kan nu på ett kostnadseffektivt sätt göras riktigt spännande.

Som en effekt av bildväxlarens enkla och tillförlitliga uppbyggnad finns en rad fördelar. Scrolla ner för att läsa om fördelarna.

Vår produktserie kan summeras med tre ledord, IMPACT, LÄTTANVÄND och PRISVÄRD. Läs mer här nedanför

IMPACT - Utmärkt exponering

VÅRA BILDVÄXLARE GER DIG CHANSEN ATT FÅ UT MAXIMALT AV DINA EXPONERINGSYTOR
RÖRELSE GER UPPMÄRKSAMHET. Detta är särskilt sant i vertikal ledd. Dessutom kan du nu visa upp flera bilder på samma yta.
Uppmärksamhet skapas på ett helt nytt och unikt sätt. Den annorlunda växlingsmetoden lockar till nyfikenhet och många stannar för att iaktta hur bilderna växlas.
Vi har konstruerat en minimalistisk maskin som du med lätthet kan dölja helt för att få 100% fokus på dina budskap.
När bilderna är i upphissat tillstånd ges också den revolutionerande möjligheten att se vad som finns bakom bilderna, d.v.s se in i en butik eller mässmonter som annars är skymd av budkapet i sig. Detta är helt banbrytande och omöjligt med digitala skärm-lösningar som alltid blir permanent monterade och inte kan trollas bort i en handvändning utan alltid skymmer det som finns bakom

Lättanvänd

Design och funktion hos 4-impacts bildväxlare genomsyras av att maskinen skall vara extremt lätt att använda och intuitiv att installera, ladda med affischer och transportera.

Installation

Växlaren är försedd med inuitiva fästpunkter på gavlarna. Du fäster mycket enkelt maskinen till tak eller vägg.
Om möjligheten att hänga maskinen fritt i luften eller från vägg är begränsade exempelvis på mässor tillhandahåller vi även stativsystemet FlexiT samt andra upphängnings- och stativ-lösningar


På bildväxlarens vals finns kardborre som fästs mot velour på bilderna. En fördelaktig metod är att sätta fast bilderna på valsen i förväg och sedan transportera det hela som ett paket till användningsplatsen.

Med maskinen upphängd och bilderna på plats återstår bara att plugga in strömkabeln i väggen så är bildväxlingen igång.

HÄNG UPP MASKINEN
SÄTT FAST BILDERNA
ANSLUT EL

Byte av affischer

Det är enkelt att byta affischer på 4-impacts bildväxlare. Bildernas velour fästs mot valsens kardborre.

Transport

Bildväxlaren monteras lätt ner för transport. Eftersom den har låg vikt och små dimensioner kan den utan problem hanteras av bara en person på egen hand. Maskinen transporteras med fördel med sina affischer upprullade på valsen och är därför redo för användning direkt efter transport.

Tidsinställning

Exponeringstiden, alltså den tid då maskinen står stilla och visar sitt budskap ställs enkelt in med en knapptryckning. Användaren håller inne knappen den tid som önskas som exponeringstid och maskinen minns sedan denna inställning även efter att strömmen dragits ur.

Prisvärd

Tack vare den enkla konstruktionen får du riktigt mycket växlingsbar exponeringsyta till ett helt oslagbart pris. Dessutom sparar du in tusenlappar och värnar om miljön tack vare den låga energiförbrukningen.

Du hänger enkelt upp maskinen från tak eller vägg med minimala installations-kostnader. I inomhus-miljö går det alldeles utmärkt att ha maskinen fritt hängande. Konkurrerande bildväxlare kräver ofta att maskinen placeras i ett kostsamt skåp och digitala skärmar fordrar rejäla ramar och fästanordningar. Med 4-impact får du en maskin som väger så lite som 10 % av konkurrerande teknologier.

Synkronisera med Ljud

Har du mer än bara bild-budskap att förmedla till din åskådare? Då kan du förse maskinen med ljud synkroniserat till bildväxlingen. Det är inte svårare än att lägga dina ljud-filer på ett vanligt USB-stick. Bildväxlaren ger dig då en ljudsignal, helt synkroniserad med bildernas växlingar, som du kan plugga in i din ljud-anläggning. Har du frågor hur detta fungerar? kontakta oss !

Ytterligare fördelar

Som en effekt av bildväxlarens okomplicerade och ändamålsenliga uppbyggnad följer ytterligare en rad fördelar

Tillförlitlig

Vi vet hur viktigt det är för dig som kund att ditt budskap visas på ett bra sätt. Med 4-impacts bildväxlare slipper du strulande maskiner och söndertrasade vepor som man ibland ser i reklamsammanhang. Du ska varken behöva vara servicetekniker själv eller behöva anlita en för att dra nytta av 4-impacts funktion. En enkel konstruktion ligger till grund för maskinens höga tillförlitlighet.

Tyst

Tack vare låg motorbelastning och våra expertkunskaper inom ljuddämpning och vibartionsminskningar har 4-impact AB utvecklat en bildväxlare som är så tyst att du kan ha den i en kontorsmiljö.

Strömsnål

Vi har tagit fram en bildväxlare som är extremt energieffektiv, bl.a. tack vare ett balanssystem som gör att ingen onödig kraft går åt under bildväxlingen.

En jämförelse:
en riktigt stor digital skärm (103 tum) drar upp till 1400 Watt medan 4-impacts affischväxlare (200x130 cm) klarar sig med bara 10-20 Watt. Bildväxlaren behöver alltså bara knappt 1-2 % så mycket energi för att göra sitt jobb.

Den låga energiförbrukningen medför också att ett vanligt fritidbatteri kan försörja bildväxlaren med ström under flera dagar i sträck. På så vis får du en maskin som är 100% portabel och inte binder fast dig till 2 hål i väggen.

Under gynsamma förhållanden går det till och med att driva bildväxlaren med el från en solcellspanel och kombinerar du detta med en mindre batteri har du en maskin som kan gå dag ut och dag in på vilken plats du än önskar.

Flexibel kraftförsörjning

I utformandet av maskinen har vi eftersträvat enkelhet för användaren men med bibehållen flexibilitet. Vi har därför valt att köra bildväxlaren med likström från 12 Volt. Detta har två positiva egenskaper:

1. Du som användare kan känna dig helt trygg då ingen högspänd växelström (230 V) finns i närheten av maskinen.

2. Du har möjlighet att strömförsörja affischväxlaren direkt från ett fritidsbatteri.

Har du inte behov av att göra maskinen ultra-portabel med ett batteri så pluggar du in en vanlig batteri-eliminator i vägg-uttaget som ger dig 12 volt för bildväxlaren.

Klicka på play-knappen för att se filmen om fördelarna med 4impacts bildväxlare.

Andreas Skantze från Big Image Systems och Vidar Wernöe från Elektornikkonsult berättar om fördelarna och möjligheterna med att använda bildväxlare från 4impact.