HEM KONTAKT FORMAT FÖRDELAR FUNKTION
VANLIGA FRÅGOR MANUAL
KUNDCASE

Vanliga Frågor & Svar

Här har vi samlat många av de vanligaste frågorna rörande vår bildväxlare.

BILDVÄXLARE OCH FUNKTION

Bildväxlaren från 4-impact AB bygger på en unik patenterad växlingsprincip. Den är lika enkel som genialisk. Du kan se en tydlig animation och beskrivning på vår sida om funktion

För att åstadkomma växlingen hissas först bilderna upp. När den bild som är längst bak sedan faller över och blir den främsta bilden vänds rotationsriktningen och bilderna hissas ner igen. När bilden hissats ner helt står maskinen stilla under så lång tid som önskas och exponerar sitt budskap varefter förloppet återupprepas för nästa bild o.s.v.

I princip går det att göra bildväxlaren hur stor som helst. För att kunna erbjuda riktigt bra priser har vi i dagsläget fokuserat på 3 standard-format för serie-tillverkning:

Large - 280 cm bredd
Medium - 200 cm bredd
Small - 120 cm bredd

På dessa hänger du i normalfallet på 3 bilder som är upp till 2 meter höga. Om du har särskilda önskemål på längre bilder kan vi hantera upp till 3 meter höga bilder.

Läs mer på vår sida om olika format

Vi har även en maskin som är 6 meter bred under konstruktion
Det finns en mängd fördelar med 4-Impact men som vi ser det finns det tre riktigt tunga argument

Bildväxlaren är perfekt för att skapa uppmärksamhet åt ditt budskap. IMPACT med andra ord! Den innovativa metoden för att växla bilderna möjliggör en okomplicerad maskin och en enkel användning och hantering. Tack vare sin enkelhet blir både bildväxlaren och totalkostnaden för en installation mycket prisvärd

Den banbrytande växlingsprincipen gör det också möjligt att använda växla bilder på ett helt nytt sätt och på helt nya platser och ytor. Bildväxlaren behöver inte byggas in i skåp och passar därför utmärkt hängande direkt från tak eller högt upp på en vägg. Nästan lika lätt att installera som en vepa men med ett helt annat uppmärksamhetsvärde och dessutom med möjlighet att nå fram med flera budskap på samma yta.

Det finns en rad ytterligare fördelar och vi har gjort en summering på vår sida ocm fördelar
Bildväxlaren har en integrerad ljudmodul. Genom att plugga in ett USB-minne med musik-filer (mp3) i ljudmodulen så kommer bildväxlaren att spela upp filerna synkroniserat till växlingen av bilderna. Via en 3.5 mm-kontakt på ljudmodulen får du ut ljudsignalen som du ansluter till din egen ljudanläggning

PRISUPPGIFTER OCH LEVERANS

Vår målsättning är att alltid ha färdiga maskiner på lagerhyllan för omgående leverans. Vanligtvis tar det några dagar för grafiker/tryckeri att se till att bilder tas fram. Under den tiden utför vi utan problem leveransen av bildväxlare till Er så att allt är klart när bilderna är tryckta och klara. Vi kan också se till att maskinen laddas med de tryckta bilderna inför leveransen till er.

Om Ni efterfrågar ett större antal bildväxlare eller specifika skräddarsydda format kan leveranstiden öka till några veckor eller månader för riktigt stora volymer.

FÖRETAGET 4-IMPACT AB

Ring oss på 070 992 59 62 eller mejla till info@4impact.se. Våra maskiner är väldigt portabla och vi kommer gärna ut till Er och visar hur de fungerar på plats. Vi kan också stämma träff i anslutning till vårt showroom i Täby strax norr om Stockholm

FRÅGOR OM BILD OCH TRYCK

4-impact AB har ingen egen tryckeri-verksamhet men vi samarbetar med tryckerier. Du får därför gärna vända dig till oss så hjälper vi dig på traven och ser till att helheten fungerar bra.